Jūs nesate prisijungę.
Kai tik busiu Kaune, užsuksiu. Sėkmės darbuose.
raimis60 rašė:
Tai Jau dirbu ir sitame naujame Dainavos klube,ir dar dirbu,kur ir dirbau-azuolyno sporto ir sveikatingumo centre.Dirbu per du sporto klubus,kaip paprastai pas mane yra jau apie 12metu:).Prasau Remigijau apsilankyt prie progos,pazisti mane,Gintara.
Neprisijungęs
RBimba rašė:
Kai tik busiu Kaune, užsuksiu. Sėkmės darbuose.
raimis60 rašė:
Tai Jau dirbu ir sitame naujame Dainavos klube,ir dar dirbu,kur ir dirbau-azuolyno sporto ir sveikatingumo centre.Dirbu per du sporto klubus,kaip paprastai pas mane yra jau apie 12metu:).Prasau Remigijau apsilankyt prie progos,pazisti mane,Gintara.
Sveikinimai, Raimundai ! Pagaliau jau veikia ir šitas naujasis klubas.
Sėkmės tau ir gausių bei gerų klientų ![]()
Neprisijungęs
Labai aciu:).BUsit Kaune,uzsukit
Neprisijungęs
raimis60 rašė:
Labai aciu:).BUsit Kaune,uzsukit
o studentams darote kokiu nuolaidu menesinems abonentams ?
Neprisijungęs
Studentams studentinis laikas (vidudienio abonementas) 40lt
Neprisijungęs
Neprisijungęs
Neprisijungęs
Galiu pridurti Kauniečiams varžybininkams,jei lekiat pro šali Dainavos sporto klubo....
Nespėjantiems išgerti proteininio kokteilio reikiamu laiku ir reikiamo kiekio Jūs galite užvažiuoti į Dainavos Sporto Klubą.All Strars Whey-Plex išrūgų proteininis kokteilis tik 4lt.... Tai aukštos kokybės turintis savyje BCAA amino rugščių.Porcijoje 42g. baltymų. Dar vienas iš privalumų ,tai kad... jame NĖRA aspartamo!!!! Einamu momentu turime bananų skonio.
Paskutinis taisė Gintaras (2010-04-12 16:38:38)
Neprisijungęs
Neprisijungęs
Nesuprantu, kam dar 3 litų arbatpinigiai
![]()
bicius rašė:
http://fankas.lt/
Paskutinis taisė Jurgia (2010-04-18 00:47:47)
Neprisijungęs
Jurgia rašė:
Nesuprantu, kam dar 3 litų arbatpinigiai
![]()
bicius rašė:
http://fankas.lt/
cia klijantas renkasi pac: jei klijantas eina 2-3 kart per savaite ir tai dar nezino ar tiek eis kartu,tai perka toki abonenta kur reik damoketi. nes sutaupoma kazkiek LT.![]()
Neprisijungęs
Gintaras rašė:
Galiu pridurti Kauniečiams varžybininkams,jei lekiat pro šali Dainavos sporto klubo....
Nespėjantiems išgerti proteininio kokteilio reikiamu laiku ir reikiamo kiekio Jūs galite užvažiuoti į Dainavos Sporto Klubą.All Strars Whey-Plex išrūgų proteininis kokteilis tik 4lt.... Tai aukštos kokybės turintis savyje BCAA amino rugščių.Porcijoje 42g. baltymų. Dar vienas iš privalumų ,tai kad... jame NĖRA aspartamo!!!! Einamu momentu turime bananų skonio.
kazkodel moku 5lt:-(((
Neprisijungęs
Liudas rašė:
LKKA sporto klubui 10balu is mano puses
Is olimpo turiu kelis perbegusius su isvarzomis...
spreskit patys, as tik konstatuoju fakta...
Visur visko pasitaiko! beto,kai kurie ir patys pervertina save.Baisu net ziureti,kai ateina,ir be jokio apsilimo griebia didziausius svorius,daro bele ka ir belekaip....cia ne tik isvarza,dar blogiau gali buti.Ir nei klubas,nei ten dirbantys trenerei tokiu veikeju nepajegus sustabdyti,tai nera ko ir kaltinti.Reikia ir patiesm galvoti ir saugoti.
Neprisijungęs
senos pasakeles,ten gavo isvarza,ten blogi treneriai,ten seni treniruokliai ir t.t.jei sieki rimtu rezu, tai pasiruosk visokiems netiketumams,traumom ir t.t. o ale pliaziniams fitness atstovams visada bus priezasciu aps...kt nepatikusi kluba
Neprisijungęs
kuom daugiau surudije hanteliai ir apipelijusios sienos,tuom darbingesne aplinka!suzvereji tokioj vietoj darydamas.o kur lelijos zydi salej,tai taip ir norisi prigult...![]()
Neprisijungęs
olivas rašė:
kuom daugiau surudije hanteliai ir apipelijusios sienos,tuom darbingesne aplinka!suzvereji tokioj vietoj darydamas.o kur lelijos zydi salej,tai taip ir norisi prigult...
nei cia hanteliai,nei lelijos prie ko:-) man svarbiausia asmeniskai yra treneris!
Neprisijungęs
palmės, medžiai gryną orą gamina, gėlių žiedai raminančiai veikia
, kai rūsy sportuoji, tai ir uostai visų kojines. Vis tiek turi būt bent jau minimali tvarka, kad nulipus nuo treniruoklio kiekvieną kartą neįliptum į kokią staigmeną.. Higiena vis tiek turi būti ![]()
Treneris salėj labai sv.
RAMSE rašė:
olivas rašė:
kuom daugiau surudije hanteliai ir apipelijusios sienos,tuom darbingesne aplinka!suzvereji tokioj vietoj darydamas.o kur lelijos zydi salej,tai taip ir norisi prigult...
nei cia hanteliai,nei lelijos prie ko:-) man svarbiausia asmeniskai yra treneris!
Neprisijungęs
sutinku,JURGIA,TVARKA turi buti.O ypac geras treneris,kuriuos ant pirstu gali suskaiciuoti.
Neprisijungęs
kauno oriono takas.teko lankytis,visai patiko.pagrindiniai treniruokliai yra,ir kainos palankios.
Neprisijungęs

Neprisijungęs

Neprisijungęs

Neprisijungęs

Neprisijungęs
O kur rasti šitą klubą? Nematau kažkodėl adreso. O bėgimo taką turite?
Neprisijungęs
Klaida isivele,ne oriono takas:-) sis klubas vadinasi, o Orionas!
Neprisijungęs