Jūs nesate prisijungę.
Kas sportuoja štanginėje Šilainiuose (Kaunas)?
Malonu butu jei pasidalintumete nuomonemis apie jusu lankomus klubus minetame rajone ![]()
Neprisijungęs
Prasau perkelti savo klausima i
Noriu sportuoti, į kokį klubą eiti?
aciu
addictive rašė:
Malonu butu jei pasidalintumete nuomonemis apie jusu lankomus klubus minetame rajone
Neprisijungęs
Nemanau, kad neužgoš. Jei atidarysite kiekvienas po mažą tėmelę, tai bus tikra maišalynė. Todėl atidarykite naują temą tik tuo atveju, jei ji netinka nė prie vienos iš esamų forume temų. Ačiū.
P.S. Šiuo atveju vieta tokiu būdu netaupoma.
addictive rašė:
RBimba rašė:
Prasau perkelti savo klausima i
Noriu sportuoti, į kokį klubą eiti?
aciuaddictive rašė:
Malonu butu jei pasidalintumete nuomonemis apie jusu lankomus klubus minetame rajone
Toje temoje visiskas offtopic'as, plius zmones rasys bendrai apie lietuvos klubus ir uzgos si konkretu klausima. Jei Jusu forume taisykles draudzia ( vietos taupumo sumetimais ) uzdavineti atskira ir konkretu klausima tam skirtoje temoje, prasau taisyklese sukurti dar viena punkta ir apie tai paskelbti viesai, visai sio forumo bendruomenei. Aciu.
Neprisijungęs
Trinkite tema.
Neprisijungęs
as sportuoju ekstra tonuse tai pat kaune ![]()
Neprisijungęs
As i grizli einu, liux ten ![]()
Neprisijungęs
As sportuoju olimpe,man turbut geriauses sporto klubas kaune,kaina reali,zmones renkasi sportuot, o ne i mergas ziuret ir kalbetis kaip vakar pasitusino ir t.t. ten visada bus pas ka pasikonsultuot ir bus kas patare,nes renkasi rimtai sportuojantis zmones,netaip kaip kaikuriuose klubuose,kur kazka trenerio paklausi ir jis bega kniguteje pasiskaityt. 10 balu olimpui is mano puses
Neprisijungęs
+1
Atletika rašė:
As sportuoju olimpe,man turbut geriauses sporto klubas kaune,kaina reali,zmones renkasi sportuot, o ne i mergas ziuret ir kalbetis kaip vakar pasitusino ir t.t. ten visada bus pas ka pasikonsultuot ir bus kas patare,nes renkasi rimtai sportuojantis zmones,netaip kaip kaikuriuose klubuose,kur kazka trenerio paklausi ir jis bega kniguteje pasiskaityt. 10 balu olimpui is mano puses
Neprisijungęs
na as kai bunu kaune visada sportuoju olimpe..todel taip pat pliusa dedu olimpui
nes ten zmones renkasi sportuot.
Neprisijungęs
O kodel nera skilties apie Klaipedos sporto klubus? Butu idomu apie juos suzinoti, kuris geriausias ir t.t.
Neprisijungęs
Atletika rašė:
+1
Neprisijungęs
Na o as sportuoju ir dirbu petrasiunuose IZO klube , ne is didziausiu klubu taciau zmones visi malonus pasidalina viskuom padeda .
Neprisijungęs
N A U J I E N A
2010 m. sausio mėnesį duris atveria naujas sporto klubas "DAINAVA"
Sporto klubo plotas - 500 kv. m
Adresas: V. Krėves pr. 43, Kaunas
Neprisijungęs
Kristina rašė:
Atletika rašė:
+1
+1
Neprisijungęs