LKF logotipas Remigijus Bimba Forumo logotipas

Forumas apie sveikatingumą ir sportą

Viskas apie sveikatingumą, kultūrizmą ir fitnesą

www.rbimba.lt

Jūs nesate prisijungę.

NAUJIENA: Fizinės būklės įvertinimo testas
Maisto papildai
Maisto papildai, kuriuos rekomenduoju
SkyGym logotipas
Sporto klubas, kuriame dirbu

#1 2009-10-06 22:18:12

RBimba
Administratorius
Nuo: Vilnius
Registravosi: 2007-01-20
žinutės: 7024
Tinklapis

Dėl asmeninių programų ir/ar konsultacijų

Būtų smagu, kas esate konsultavęsi su manimi dėl treniruočių, mitybos, maisto papildų vartojimo ar užsisakinėjote asmenines treniruočių programas, jei pasidalintumėte savo treniruočių rezultatais, pasiekimais. Tiesiog papasakokite kaip jums sekėsi.

P.S. Tai galite padaryti čia arba parašyti man į info@rbimba.lt

Iš anksto dėkoju.
Remigijus Bimba

Aut vincere aut mori

Neprisijungęs

#2 2009-11-11 15:43:19

Jurgia
Meistras
Registravosi: 2009-06-20
žinutės: 337

Re: Dėl asmeninių programų ir/ar konsultacijų

Patiko Remigijaus Bimbos labai STIPRUS patarimas, kuris, mano manymu, gali praversti ir kitiems. („Shape“, 2009m. spalio mėn.).

„Visiems patariu nemesti kelio dėl takelio – pasikonsultuokite su treneriu. Kartu su juos aptarkite pagrindinį savo treniruočių tikslą, užrašykite jį ant lapelio ir pasidėkite jums dažnai matomoje vietoje. Labai svarbu užsibrėžto tikslo siekti tam tikromis pakopomis. Juk alpinistai į Everesto viršūnę nelipa vienu sykiu, o pailsi tam skirtose stovyklavietėse ir kopia toliau. Taigi treniruotis reikia tam tikrais ciklais, per kuriuos siekiama smulkesnių tikslų, priartinančių prie pagrindinio siekio. Rekomenduojama kartu su treneriu susidaryti metinį treniruočių planą, jį suskirstyti į makrociklus (pagal metų laikus - rudenį, žiemą, pavasarį, vasarą), kiekvienam iš jų numatyti atskirus tikslus. Makrociklus reikia suskirstyti į mezociklus (jų trukmė – 1-2 mėnesiai), o savaitės ciklą – į mikrociklus. Toks metinis planas padės nenukrypti į šalį“.

P.S. labai geras, tvirtas patarimas. Mano manymu, kai treneris yra pats stiprus psichologiškai, tai ir kitam turi ką pasakyti..

Paskutinis taisė Jurgia (2010-01-10 01:43:16)

Neprisijungęs

#3 2009-11-16 13:57:12

Jurgia
Meistras

Vakar vakare sėdau ir pasidariau pusmetinį, kovinį planą pagal šią sistemą.. big_smile Prisipažinsiu, ji mane užkabino: nuo šiandien man tiksi laikrodukas wink , deadline‘as  - 2010 05 31.
Sakau, kol akys didelės wink , telieka veikti wink

Paskutinis taisė Jurgia (2009-11-16 13:58:40)

Neprisijungęs

#4 2009-11-16 14:29:48

RBimba
Administratorius
Tinklapis

Šaunu, malonu, kad suveikė.
Sėkmės.

Jurgia rašė:

Vakar vakare sėdau ir pasidariau pusmetinį, kovinį planą pagal šią sistemą.. big_smile Prisipažinsiu, ji mane užkabino: nuo šiandien man tiksi laikrodukas wink , deadline‘as  - 2010 05 31.
Sakau, kol akys didelės wink , telieka veikti wink

Aut vincere aut mori

Neprisijungęs

#5 2010-01-10 02:04:22

Jurgia
Meistras

Šiandien teko išklausyti nuoseklų seminarą, skaitomą Valdemaro Kavaliausko ir Lino Bartaševičiaus apie jau anksčiau minėtus MIKRO, MEZO, MAKRO ciklus.
Šią sistemą galima taikyti ne tik sportiniame pasaulyje, bet ir kiekvieną dieną, planuojant savo dieną, laiką, tikslus ir pan. Man asmeniškai buvo labai daug naudos, todėl ir nuoširdžiai siūlau pasimodeliuoti viską pagal savo modelį, jaunam žmogui ši sistema gali labai daug padėti..

Kaip sakoma, reikia išmokti pasinaudoti tau duodama informacija, kad nereikėtų išradinėti savo dviračio keturkampais ratais wink

Neprisijungęs

#6 2010-01-10 18:00:32

Jeff
Treneriai
Nuo: London, UK
Registravosi: 2009-10-01
žinutės: 163

Nezinau kaip Lietuvoj, bet UK treneriu kursose Mikro, Macro, Meso ciklai yra viena is pagrindiniu dalyku kuo yra mokoma. Visas praktinis kursinis darbas 3 lygio treneriams yra pagristas ant programos sudarymo nauduojant siuos metodus. Manau net ir paprastam zmogui kuris sportuoja savo naudai yra labai naudinga pastudijuot si dalyka.

Neprisijungęs

#7 2010-01-10 19:18:10

aras03
Narys
Registravosi: 2010-01-02
žinutės: 57

Jeff rašė:

Nezinau kaip Lietuvoj, bet UK treneriu kursose Mikro, Macro, Meso ciklai yra viena is pagrindiniu dalyku kuo yra mokoma. Visas praktinis kursinis darbas 3 lygio treneriams yra pagristas ant programos sudarymo nauduojant siuos metodus. Manau net ir paprastam zmogui kuris sportuoja savo naudai yra labai naudinga pastudijuot si dalyka.

gal literaturos zinai kur gauti?

Neprisijungęs

#8 2010-01-10 19:23:32

svarasss
Narys
Registravosi: 2009-11-22
žinutės: 88

jo butu idomu paskaityti

Neprisijungęs

#9 2010-01-10 20:38:37

Jeff
Treneriai
Nuo: London, UK
Registravosi: 2009-10-01
žinutės: 163

aras03 rašė:

Jeff rašė:

gal literaturos zinai kur gauti?

Lietuviu kalba tai nezinau, nes pats studijoju UK. Man visa literatura reikalinga kursui duoda, paciam nereikia nieko ieskoti. Plius dar praktiniai uzsiemimai buna kur ta visa teorija parodo kaip praktikoj naudoti.

As manau jei angliskai supranti tai galima per Google surasti. O po to yra gi programos kurios isvercia visa teksta is anglu i rusu ar lietuviu. Promt5 atrodo anksciau buvo. Kelis kartus teko paieskot internete pora dalykeliu kad papildyt kursini darba. Tai jei yra noras tikrai galima surasti patiems. Lietuviskai gal internete tokiu dalyku ir nebus, nes jei butu tai nereiketu seminarus apie tai daryti.

Neprisijungęs

#10 2010-01-10 22:13:26

Jurgia
Meistras

El. varianto medžiagos neturiu. Kaip suprantu, ji neplatinama, bet gerai Jeff sako, kad reikėtų pasiknaiselioti internete.

Neprisijungęs

#11 2010-01-11 11:17:41

babickas
Treneriai
Registravosi: 2008-04-23
žinutės: 168

http://www.amazon.com/Periodization-Tra … amp;sr=8-3
stai sita knygute tiktu visiem besitreniruojantiem sporto saleje...joje yra periodizacijos visoms sporto sakom (pagrindinem).turedami sia knygute ir gerai ja pastudijave galesite gan profecionaliai susidelioti makro meso ir mikro ciklus.

Neprisijungęs

#12 2010-05-25 20:57:16

kebabas
Naujokas
Registravosi: 2009-04-06
žinutės: 10

labai naudinga info

Neprisijungęs

#13 2010-07-04 19:12:36

Jarmusch
Naujokas
Registravosi: 2010-01-06
žinutės: 41

Su Remigijumi susipazinau pries sesis menesius ir nuo to laiko mano rezultatai sporto adzvilgiu stipriai pasikeite. Pries tai sportavau du su puse metu be jokio trenerio. Papildams praleisdavau daug pinigu. Pvz. Vienu metu vartojau Animal Pump, Animal Stak, Animal Pack, amino tech, BCA, proteinas, geineris. Mityba nereguleri, programos “terminatoriaus” is interneto.  Rezultata buvau pasiekes svorio adzvilgiu nebloga 105kg., bet viena diena pasiziurejes I veidrodi pamaciau “juros kiaulyte”. Supratau, kad reikia kazka daryti. Taip ir sugalvojau parasyti Remigijui.  Treneris man sudare mitybos plana, treniruociu ir papildu. Per penkis menesius deka Remigijaus islindau is “kailiniu”. Siuo metu sveriu 79kg. ir jau po truputi pradedu libdyti raumenine mase.
   Apibendrinimas:
Sportuodamas vienas be trenerio pagalbos pasiekiau tik tai, kad uzsiauginau kruva riebalu, isleidau daug pinigu. Su treneriu ir pinigu adzvilgiu geriau ir jauciuosi saugiau, nes zinau,kad darau viska teisingai, kad visada sulauksiu patarimo, pagalbos is specelisto.
Savo trumpa istorija noriu pasakyti, kad neisradinekite dviracio kuris jau senei israstas.  Internete daug informacijos, bet ja dar reikia ir moketi pasinaudoti, reikia moketi atskirti infromacija, nes nevisada ji yra teisinga.  Geriau pasimokykite is svetimu klaidu, nei is savu, nes kaikurios klaidos gali buti nepataisomos. P.S. Taikau pradedantiesiems ir tokiems protinguoliams kaip as pats buvau kurie galvoja, kad be trenerio gali daug pasiekti.

Didelis dekui Remigijui.

Paskutinis taisė Jarmusch (2010-07-04 19:21:14)

Pripažinęs savo silpnumą žmogus tampa stiprus. H. de Balzakas

Neprisijungęs

#14 2010-07-04 19:43:23

RBimba
Administratorius
Tinklapis

Ačiū.

Sėkmės siekiant užsibrėžto tikslo.

Jarmusch rašė:

Su Remigijumi susipazinau pries sesis menesius ir nuo to laiko mano rezultatai sporto adzvilgiu stipriai pasikeite. Pries tai sportavau du su puse metu be jokio trenerio. Papildams praleisdavau daug pinigu. Pvz. Vienu metu vartojau Animal Pump, Animal Stak, Animal Pack, amino tech, BCA, proteinas, geineris. Mityba nereguleri, programos “terminatoriaus” is interneto.  Rezultata buvau pasiekes svorio adzvilgiu nebloga 105kg., bet viena diena pasiziurejes I veidrodi pamaciau “juros kiaulyte”. Supratau, kad reikia kazka daryti. Taip ir sugalvojau parasyti Remigijui.  Treneris man sudare mitybos plana, treniruociu ir papildu. Per penkis menesius deka Remigijaus islindau is “kailiniu”. Siuo metu sveriu 79kg. ir jau po truputi pradedu libdyti raumenine mase.
   Apibendrinimas:
Sportuodamas vienas be trenerio pagalbos pasiekiau tik tai, kad uzsiauginau kruva riebalu, isleidau daug pinigu. Su treneriu ir pinigu adzvilgiu geriau ir jauciuosi saugiau, nes zinau,kad darau viska teisingai, kad visada sulauksiu patarimo, pagalbos is specelisto.
Savo trumpa istorija noriu pasakyti, kad neisradinekite dviracio kuris jau senei israstas.  Internete daug informacijos, bet ja dar reikia ir moketi pasinaudoti, reikia moketi atskirti infromacija, nes nevisada ji yra teisinga.  Geriau pasimokykite is svetimu klaidu, nei is savu, nes kaikurios klaidos gali buti nepataisomos. P.S. Taikau pradedantiesiems ir tokiems protinguoliams kaip as pats buvau kurie galvoja, kad be trenerio gali daug pasiekti.

Didelis dekui Remigijui.

Aut vincere aut mori

Neprisijungęs

Forumo apačia